top of page
IMG_0329(1).PNG

OM OSS

Marit Schjødt

Daglig leder og Statsautorisert regnskapsfører

100% Regnskap AS er et Autorisert regnskapsførerselskap som tilbyr skybaserte regnskapstjenester og rådgivning små og mellomstore bedrifter i Norge.

Hos 100% Regnskap kan du føle deg trygg på at ditt regnskap blir ivaretatt på beste måte. Vi har 12 års erfaring innen regnskap med blant annet erfaring fra Ernst & Young, Coop og PwC. Vår kunnskap og kompetanse sikrer at at du får et korrekt regnskap, effektive løsninger og være din rådgiver innenfor økonomi. Innehaver er statsautorisert regnskapsfører og statsautorisert revisor.

Vi bruker skybaserte systemer og effektive løsninger. Dette gir deg et oppdaterte tall, sparer deg for tid og gir deg full oversikt over økonomien. Du kan når som helst sjekke regnskapet via din pc, nettbrett eller mobil.

For bedriftsledere er det viktig med fokus på god lønnsomhet. Som din økonomisjef utfører vi bedriftsøkonomiske tjenester med fokus på forbedre driften, spare kostnader og gi god styringsinformasjon.

Vi er klar til å hjelpe deg med ditt regnskap og rapportering, så du kan fokusere på 100% på din drift og nå dine ambisjoner!

bottom of page